You are hereOferta de zboruri low-cost catre Italia

Oferta de zboruri low-cost catre Italia


By airline - Posted on 31 January 2009

Oferta de bilete de avion catre Italia va fi mai bogata anul acesta, existand peste 30 de rute directe, cu plecari din 6 orase din Romania.
Vom analiza -in continuare- o parte dintre aceste zboruri low-cost.

Zboruri din Bucuresti spre Italia
Zboruri din Timisoara spre Italia
Zboruri din Cluj spre Italia
Zboruri din Arad spre Italia
Zboruri din Bacau spre Italia
Zboruri din Constanta spre Italia

 • Zboruri din Bucuresti

 • Cum era de asteptat, cele mai multe zboruri sunt din Bucuresti, iar ruta cea mai bine reprezentata este Bucuresti - Milano.
  Bilete pe aceasta ruta se pot cumpara de la 3 companii low-cost si exista deseori oferte de bilete ieftine.

  Easyjet zboara pe ruta Bucuresti Otopeni - Milano Malpensa, cursa este zilnica. Ora de sosire la Milano este 14 sau 16:30, deci zborul este foarte bun pentru conexiuni din Malpensa catre alte destinatii. Preturile biletelor sunt foarte bune, in general sub 30 Euro pe segment de zbor, cu taxe incluse.

  O alternativa excelenta ca ora de aterizare si frecventa de zboruri este oferta companiei low-cost Wizzair, pe ruta Bucuresti Baneasa - Milano Bergamo. Politica de preturi a lui Wizzair este destul de obisnuita pentru un operator low-cost, asa ca merita sa cumparati din timp bilete pentru aceasta ruta. Nu cumparati decat daca este ieftin, nu merita sa dati 100 de Euro pentru un dus sau intors decat daca sunteti pe ultima suta. Cumparati cu 2 luni inainte de data zborului, veti gasi ieftin. Wizzair are "obiceiuri" bune, ofertele sunt dese si biletele zboara repede.
  Aeroportul din Bergamo, cu toate ca este la distanta mai mare de Milano decat Malpensa, asigura foarte bune conexiuni pe calea aerului catre alte destinatii -de aici zboara de exemplu compania Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa. Pentru hoteluri in Milano accesati linkul de mai jos

  Blueair zboara de asemenea ( 5 zboruri/week) de la Bucuresti Baneasa la Milano Bergamo, fiind o alternativa buna ca ore la alte zboruri.

  Catre Roma, din Bucuresti, avem 3 posibilitati:
  Wizzair s-a intrecut in oferte pe aceasta ruta si ne ofera bilete la 14 zboruri/week (!), cate doua zilnic la Ciampino. Un zbor dimineata - poate prea dimineata- si unul seara, ideale pentru orice conexiune sau pentru a ramane in Roma. Intoarcerea, de asemenea, la ore foarte bune, asa ca Wizzair a dat lovitura pe acest segment. Mentinem aceleasi mentiuni pentru bilete, nu cumparati decat daca este ieftin, respectiv cu 2-3 luni inainte. Wizzair nu este o companie de "ultima ora". Pentru hoteluri in Roma accesati linkul de mai jos

  La Roma, insa la Fiumicino, aterizeaza alt lowcost Blueair (7 zbor/week). Zborurile Blueair sunt bune pentru conexiuni, insa nu cu Ryanair, care zboara de pe Ciampino. Din Fiumicino se zboara in aproximativ 90 de destinatii, asa ca aveti de unde alegeti daca va intereseaza ! Pentru a cauta zboruri combinate folositi acest motor de cautare.

  Venetia este o destinatie turistica consacrata, in plus exista de acolo zboruri spre alte orase.
  Wizzair zboara de 3 ori pe saptamana la Venetia Treviso si reprezinta o buna conexiune pentru zboruri spre alte destinatii cu Ryanair. Deci atentie inca o data, ca si la Roma, Wizzair a ales un aeroport secundar la fel ca si Ryanair, asa ca daca preferati alte destinatii cu plecare din Venetia, va trebui sa ajungeti la Marco Polo folosind transport terestru. Ruta Bucuresti Baneasa - Venetia Treviso e folosita si de Blueair, cu cateva zboruri pe saptamana (3), zborul trecand si prin Arad.

  Alte destinatii din Bucuresti

  Bucuresti Baneasa - Napoli, cu Wizzair. Frecventa este de 2 zboruri pe saptamana, ora de sosire permite conexiuni; din Napoli se poate pleca spre 45 de destinatii, cu 15 companii low-cost. Napoli este un nod important de conexiuni, iar ca destinatie de vacanta este la moda in Europa. Se pot gasi bilete ieftine pe aceasta ruta, urmariti ofertele pe site-ul nostru. Daca folositi Ymessenger, adaugati hotflyro adresei voastre, astfel primiti instant informatii despre cele mai tari oferte ale momentului.
  Du-te Diccaaa !!! Daca vreti sa mergeti si voi la Catania aveti tot cu Wizzaair sau Blueair zboruri ieftine directe. Este un zbor excelent si pentru conexiuni, deoarece ora de aterizare este 11:30 si puteti alege dintre cele aprox. 35 de destinatii disponibile prin cele 12 companii aeriene care aterizeaza aici. O nota buna pentru Wizzair pentru ca a facut Catania disponibila din Bucuresti.
  Tot cu Wizzair ajungeti si la Bologna, cu ora de aterizare excelenta si conexiuni spre 60 de destinatii, cu 15 linii aeriene. Tot ruta Bucuresti Baneasa - Bologna este operata si de Blueair, cu 4 zboruri pe saptamana, dar si de Wind Jet, de 2 ori pe saptamana, care aterizeaza la Forli. De curand s-a deschis si ruta Bucuresti-Pisa, cu Wizzair, operata de 3 ori pe saptamana.
  Asadar, din Bucuresti exista destule destinatii in Italia care merita atentia, iar oferta este de multe ori excelenta. Biletele de avion la 1 euro sau 10 Euro se pot gasi mai ales pentru anumite perioade ale anului. O analiza de costuri in functie de perioada nu este obiectul acestui articol, insa urmarind HOTFLY veti fi informati cu privire la acest aspect.

 • Zboruri din Timisoara

 • Din 2009, Timisoara a intrat cu adevarat pe harta operatorilor low-cost. Dupa esecul Ryanair de la Arad, iata ca Wizzair se lanseaza catre 8 destinatii europene, dintre care 4 in Italia. Avem asadar Timisoara - Milano (3 zboruri/week), ora de aterizare 12:45, preturi mici momentan, profitati de oferta!
  Tot de aici se zboara ieftin catre alte destinatii favorite in Italia, Roma si Venetia, cu o frecventa de 4 zboruri/week respectiv 3 zboruri/week. Pentru Roma, Wizzair prefera sa zboare la Fiumicino de la Timisoara, de unde exista o oferta imensa de zboruri (25 de companii low-cost aterizeaza aici, vezi si mai sus in articol).
  Wind Jet zboara de la Timisoara spre Forli, Catania si Palermo, de cate 2 ori pe saptamana, ruta Timisoara - Bologna Forli fiind baza pentru celelalte 2 destinatii.

 • Zboruri din Cluj Napoca

 • Aici opereaza Wizzair, cu zboruri catre Milano Bergamo, Roma Fiumicino, Venetia Treviso si Bologna Forli.
  Cluj - Milano aterizeaza la ora 19, are o frecventa de 3 zboruri saptamanale si reprezinta o legatura excelenta pentru clujeni pentru a ajunge in Italia. Cluj - Roma(4 zb./week) este perfect pentru a zbura spre alte destinatii, aterizarea la ora 13 fiind excelenta pentru conexiuni. Legatura Cluj - Bologna, de la 1 aprilie la Forli, este foarte devreme, ajunge in jur de 7 la Bologna si are o frecventa de 3 zboruri saptamanale.

 • Zboruri din Arad

 • Blueair zboara pe rutele Arad - Venetia Treviso si Arad - Verona.

 • Zboruri din Bacau

 • Blueair zboara pe rutele Bacau - Roma si Bacau - Torino, Bacau - Milano si Bacau - Bologna.

 • Zboruri din Constanta

 • Ryanair are deja ruta consacrata din Constanta la Pisa, careia i se mai adauga din data de 1 aprilie Constanta - Bologna. Cum Pisa si Bologna sunt un hub Ryanair, avem la dispozitie prin acest operator low-cost o posibilitate de multe ori foarte ieftina sa zburam in Europa. Ofertele Ryanair sunt aproape permanente, asa ca nu trebuie sa cumparati la preturi mari bilete de avion pentru aceste destinatii. Asteptati momentul oportun si veti gasi cu 15 Euro cu tot cu taxe; atentie doar la orele de zbor sa se potriveasca astfel incat sa nu fie nevoie sa asteptati in aeroport, insa nici sa alergati dupa avion. Nu pierdeti ocazia sa zburati cu Ryaniar, sunt printre cei mai punctuali din lume in ceea ce priveste orarul zborurilor, iar existenta lor in Constanta reprezinta pentru piata low-cost de la noi o mare provocare. Alaturi de Wizzair si Easyjet avem la dispozitie, asadar, parte de oferte cu adevarat ieftine, biletele de avion nu mai reprezinta decat 5-10% din bugetul de vacanta si nu 40% ca la o un companie de linie.

  Orice comentariu, sugestie, sau parere este bine venita. Comentariile anonime sunt permise, dar vor fi moderate.
  Toate drepturile rezervate.
  Copyright © 2008 Hotfly.ro

  Din Cluj, Timisoara si Bucuresti se gasesc bilete de avion incepand de la 39, 59 sau 79 RON. Rezervati între 19-23 martie si calatoriti între 20 aprile-24 octombrie.
  Ca destinatii am gasit Milano, Roma sau Venetia.
  Folositi motorul din dreapta sau http://www.wizzair.com/ pentru a cauta bilete ieftine in anumite date.
  E prima oferta Wizzair pentru vara.

  Oferta de 75% din pretul biletului de avion pe un segment, taxele de aeroport nefiind incluse in aceasta reducere (incepand cu Euro 5.61).
  Oferta este valabila cu rezervari in perioada de pana la 18/mar/09 la 12:00 h, cu zboruri in perioada 04/may/2009 pana la 31/may/2009.
  Interesanta pentru ceice zboara la Roma, Venezia sau Milano.

  Folositi motorul de cautare din dreapta paginii sau pe site-ul myair.

  O noua oferta de la Easyjet pentru vara, ruta Bucuresti-MIlano-Bucuresti are un pret foarte atractiv.

  Se gasesc de astazi pana in data de 3 aprilie la Wizzair pe rutele catre Italia. Cautati si rezervati zborurile cu motorul din pagina.

  Myair vinde deja bilete de avion ieftine -mai exact 1 euro- pe rutele:

  Napoli - Bucuresti
  Milano - Bucuresti
  Roma - Bucuresti
  Venetia - Bucuresti
  Bologna - Bucuresti
  Catania - Bucuresti
  Bari - Bucuresti

  Biletele sunt in anumite zile in lunile mai, iunie, iulie si august, chiar septembrie si octombrie.
  Pretul este cu tot cu taxe, pentru un zbor dus. Recomandam achizitia de bilete la aceste zboruri, in cazul in care ora de plecare este rezonabila. Atentie la zborurile de la Venetia si Milano, care sunt foarte dimineata!

  Am gasit in luna martie o promotie la bilete de avion pe ruta Bucuresti Otopeni - Milan Malpensa cu 40 de euro dus-intors cu toate taxele, in anumite date.

  zilele astea, cu 50 si ceva de euro pentru un segment de zbor din Timisoara spre orase italiene.
  Rutele sunt :
  Timisoara - Milano
  Timisoara - Roma
  Timisoara - Venetia
  Timisoara - Verona
  Multumim pentru completare. Nu e un pret sa inghetze apa-n Bega, dar merge. Se poate si din Bucuresti, nu am verificat preturile insa.
  Asadar, CarpatAir  Flight Status

  Distance Calculator

  Flight Memory

  Regimul de vize

  Recent comments

  Search