You are hereZboruri ieftine din Bucuresti spre orase europene

Zboruri ieftine din Bucuresti spre orase europene


By airline - Posted on 21 February 2009

Bucuresti este pe harta zborurilor low-cost de cativa ani si imbucurator este faptul ca oferta de zboruri a crescut de la an la an, atat ca frecventa a celor existente, cat si ca numar al destinatiilor posibile.
Estimarile privind cresterile anuale sunt optimiste, asa ca ne asteptam doar la lucruri bune in viitorul apropiat. Meniul de navigare rapida:

Zboruri directe din Bucuresti spre Roma, Milano sau Venetia
Zboruri directe din Bucuresti spre Bologna, Napoli, Bari, Catania, Verona sau Torino
Zboruri directe din Bucuresti spre Viena
Zboruri directe din Bucuresti spre Madrid, Barcelona sau Valencia
Zboruri din Bucuresti spre Girona
Zboruri din Bucuresti spre Santander
Zboruri din Bucuresti spre Zaragoza
Zboruri din Bucuresti spre Alicante, Granada, Sevilla,Valladolid, Santiago-Compostela, Vigo, Coruna sau Mallorca
Zboruri directe din Bucuresti spre Paris
Zboruri din Bucuresti spre Nisa, Toulouse sau Lyon
Zboruri directe din Bucuresti spre Londra
Zboruri din Bucuresti spre Dublin
Zboruri din Bucuresti spre Glasgow, Edinburgh, Liverpool, Manchester, East Midlands, Bristol, Cardiff sau Leeds
Zboruri directe din Bucuresti spre Brussel
Zboruri directe din Bucuresti spre Lisabona

Zboruri din Bucuresti

De pe cele doua aeroporturi, Otopeni si Baneasa se poate ajunge in marile capitale europene, precum si in alte aproximativ 25 de orase folosind rutele a 11 companii aeriene low-cost. Principalele orase din Italia, Spania, Franta, Germania sau Marea Britanie sunt bine acoperite la nivel de zboruri, majoritatea rutelor fiind catre Vest, capitalele estice fiind mai putin in vizorul transportatorilor low-cost pana acum. Marile "lipsuri" pe rutele low-cost sunt Amsterdam si Praga, orase cu mare cerere ca destinatii turistice la noi in tara. Sa speram ca lucrurile vor evolua insa si vom avea oferte si catre aceste destinatii in 2010.


Zboruri din Bucuresti la Roma, Milano sau Venetia

Aveti aici o analiza a acestor zboruri, va rugam sa folositi aceasta informatie, este actualizata periodic.

Zboruri din Bucuresti la Bologna, Napoli, Bari, Catania, Verona sau Torino

Italia este cea mai bine reprezentata destinatie din Bucuresti, existand zboruri directe catre 12 orase italiene, iar pe anumite rute mai multe companii ofera bilete de avion. Companiile care efectueaza aceste zboruri sunt Easyjet, MyAir, Wizzair si BlueAir.

Zboruri din Bucuresti la Viena

Bucuresti - Viena este o ruta fara concurenta pentru SkyEurope! Doua zboruri zilnice, unul dimineata si unul seara fac aceasta destinatie extrem de cautata si folosita, atat pe mediul business, cat si pe segmentul turistic. Ofertele de la Skyeurope sunt dese, la inceputul fiecarui sezon, este extrem de usor sa intrati in posesia unui bilet ieftin spre Viena. Pentru hoteluri la Viena aveti acest link.

Zboruri din Bucuresti la Madrid, Barcelona sau Valencia

Zborurile catre Spania sunt obiectul acestui articol, veti gasi acolo si oferte catre Tenerife sau Ibiza. Este usor de facut legatura insa si cu celelalte orase importante din Spania, zborurile combinate ofera posibilitati ieftine de conectare cu Sevilla, Malaga, Granada, Coruna, Santiago, Vigo, Santander, Bilbao, Zaragoza sau Mallorca. Nu ezitati sa folositi pentru aceste rute zboruri ieftine din Milano sau Roma si apoi Ryanair, veti cheltui putin.

Zboruri din Bucuresti la Girona

Alegeti rutele Bucuresti - Milano Bergamo (Wizzair,Myair,sau Blueair)si Milano Bergamo - Girona cu Ryanair, ajungeti aproape de Costa Brava, de Pirinei sau de Andorra ieftin. Se pot folosi si rutele Bucuresti - Roma Ciampino (Wizzair)si Roma - Girona, cu Ryanair. Daca orele nu sunt potrivite, alegeti zboruri directe la Barcelona, apoi tren. Daca aveti dubii in legatura cu alegerea zborurilor, contactati-ne pe email sau messenger sau puneti intrebarea in josul paginii.

Zboruri din Bucuresti la Santander

Se pot folosi aceleasi rute, Bucuresti - Milano - Santander sau Bucuresti - Roma - Santander, in functie de orele de zbor. Pentru intoarcere se pot folosi alte rute, inclusiv prin Madrid, cu un zbor direct Madrid - Bucuresti. Pentru hotel in Santander alegeti aici.

Zboruri din Bucuresti la Zaragoza

Zaragoza este cam la jumatatea distantei intre Madrid si Barcelona, asa ca poate fi ajuns usor aici. Exista rute insa atat prin Milano cat si prin Roma, in cazut ca preferati aceasta varianta. Asadar puteti alege Ryanair, cu Milano - Zaragoza sau Roma - Zaragoza.

Zboruri din Bucuresti la Alicante, Granada, Sevilla,Valladolid, Santiago-Compostela, Vigo, Coruna sau Mallorca

Exista solutii ieftine pentru oricare dintre aceste destinatii. Intrucat sunt mai multe posibilitati de a ajnge acolo, va recomandam sa folositi motorul de cautare zboruri ieftine.
Mentionam insa posibilitatea de a folosi Easyjet pentru destinatiile Ibiza si Mallorca, folosind rutele Bucuresti-Milano Malpensa si Milano-Ibiza sau Milano-Mallorca fara a schimba aeroportul sau compania aeriana.

Zboruri din Bucuresti la Paris

Rutele directe Bucuresti - Paris Beauvais sunt operate de Wizzair si Blueair. Myair ofera un zbor cu escala la Bologna pentru aceasta ruta, aterizeaza la Paris - Charles De Gaulle, mult mai aproape de Paris. O alta varianta este cu Skyeurope prin Viena si apoi tot cu Skyeurope sau AirBerlin la Paris.
Alte rute excelente pentru Bucuresti - Paris sunt cu Wizzair si Ryanair folosind zborurile Bucuresti - Milano Bergamo- Paris, Bucuresti - Roma Ciampino- Paris sau Bucuresti - Venetia Treviso- Paris. Aceste rute au preturi de multe ori excelente, mai ales in timpul saptamanii. Mai sunt si multe alte posibilitati asa ca este o alegere excelenta sa folositi motorul de cautare zboruri ieftine si in acest caz, este foarte simplu sa achizitionati biletele chiar in cazul unui zbor combinat. Nu uitati sa debifati optiunea "Direct flights" penru a primi toate informatiile privind combinatiile de zboruri.

Pentru a cauta hoteluri in Paris accesati pagina noastra sau aici.
Zboruri din Bucuresti la Nisa, Toulouse sau Lyon

Exista zboruri directe catre aceste orase in Franta, rutele Bucuresti - Nisa si Otopeni - Toulouse sunt operate de Flybaboo. Un pret onorabil pentru Bucuresti-Nisa este 230-260 Euro la aceasta companie, nu este chiar low-cost insa nu se compara cu alte "oferte" pe care le gasiti la agentiile de turism. Am gasit o oferta cu 130E, insa intr-o luna nu foarte calda, asa ca nu va bazati pe asta! Exista bine-nteles si zboruri combinate pentru aceste destinatii. Ruta Bucuresti - Lyon e operata de Blueair.

Zboruri din Bucuresti la Londra

Foarte slab reprezentata aceasta ruta pe harta zborurilor low-cost. Este si motivul pentru care de multe ori preturile pe care le practica Wizzair pentru Bucuresti - Londra Luton sunt mari. Pacat ca Easyjet si-a retras zborurile anul trecut, era o oportunitate foarte buna de a ajunge in Londra. Va trebui din nou sa "muncim" un pic pentru a gasi cea mai buna varianta cu zboruri combinate. Alegerea cea mai buna variaza de la zi la zi, in functie de multe aspecte. Motorul de cautare zboruri ieftine este necesar, mai ales pentru zborurile dus. Faptul ca Wizzair a lansat al doilea zbor seara pentru intoarcerea de la Londra este un lucru minunat, caci il vom putea folosi pe acela in cazul in care nu avem alta varianta ieftina, plus ca fiind direct costul compenseaza. Asa ca recomandam pentru ruta Londra-Bucuresti sa luati bilete de laWizzair, daca pretul lor este rezonabil. In lunile de vara asta inseamna un maxim de 120 Euro, daca iesirea este programata macar cu o luna inainte. Londra este spendida vara, asa ca sugeram o vizita in aceata perioada. In alte luni ploaia isi poate face de cap, insa vara vremea e foarte buna.
Zborurile combinate pot fi solutii excelente mai ales pentru dus, adica ruta Bucuresti-Londra. Am gasit bilete de avion ieftine mai ales prin Italia - mai exact prin Milano, Roma, Venetia sau Bologna-, dar si prin Viena. Pentru rutele prin Italia se foloseste combinatia Wizzair + Ryanair, iar prin Viena mergeti cu Skyeurope si Easyjet. Exista insa mult mai multe posibilitati, contactati-ne daca vi se pare o alegere grea. Aeroporturile din Luton si din Stansted, cu toate ca sunt la distanta apreciabila de Londra, sunt extrem de usor si ieftin legate de capitala, atat cu tren cat si cu auto. Rezervati in avans la Easybus bilete pentru transfer, veti plati mai putin decat la fata locului (cam 3-8 lire costa un bilet daca platiti prin internet cu cardul). Daca inchiriati masina, nu uitati...se circula pe stanga, va ia cam 30 de minute sa va obisnuiti cu asta, deci atentie la primele doua sensuri giratorii, pana iesiti pe autostrada!

Pentru a cauta hoteluri in Londra accesati pagina noastra sau mai jos.Zboruri din Bucuresti la Dublin

Ruta Bucuresti-Dublin are o singura alternativa directa, cu Aerlingus. Avem multe posibilitati combinate, ca de obicei prin Italia sau chiar prin Brussel. Exista asadar rutele Bucuresti - Milano - Dublin,Bucuresti - Roma - Dublin, Bucuresti - Venetia - Dublin, Bucuresti - Brussel - Dublin, Bucuresti - Londra - Dublin. Se folosesc zboruri cu Wizzair sau Myair si Ryanair. Sunt variante bune si ieftine pentru bilete de avion pe aceste rute, alegeti cu atentie in functie de ore, nu intotdeauna ruta de dus este valabila si pentru intors. Asadar cautati Bucuresti-Dublin si separat Dublin-Bucuresti. E o practica buna si da rezultate in cazul biletelor de avion!

Zboruri din Bucuresti la Glasgow, Edinburgh, Liverpool, Manchester, East Midlands, Bristol, Cardiff sau Leeds

Exista solutii ieftine pentru oricare dintre aceste destinatii. Intrucat sunt mai multe posibilitati de a ajnge acolo, va recomandam sa folositi
motorul de cautare zboruri ieftine. Pe scurt si fara sa avem pretentii ca am epuizat subiectul, pentru rutele Bucuresti-Glasgow, Bucuresti - East-Midlands, Bucuresti-Liverpool se pot folosi conexiuni atat prin Milano Bergamo, cat si Roma Ciampino, iar pentru rutele Bucuresti-Bristol, Bucuresti-Manchester si Bucuresti-Edinburgh ori Milano, ori Roma. Aceste variante sunt posibile datorita operatorilor low-cost Wizzair si Ryanair. Exista variante si cu Easyjet, ruta Bucuresti - Milan Malpensa- Edinburgh sau Bristol. Pentru Cardiff sau Leeds...recunoastem ca si noi avem probleme. Daca zburati Bucuresti-Cardiff sau Bucuresti-Leeds, chiar si motoarele de cautare au o limita, solutiile sunt de multe ori fanteziste si probabil scumpe in cea mai mare perioada a anului. Avem in aceste cazuri solutii relativ bune. Pentru Cardiff zburati la Bristol, apoi luati tren, iar pentru Leeds aveti mai multe variante in apropiere, cum ar fi Manchester. Contactati-ne si stabilim impreuna o varianta favorabila.

Zboruri din Bucuresti la Brussel

Pentru Belgia avem de unde alege, exista o oferta excelenta.
Avem 3 companii low-cost si o gama variata de preturi la bilete de avion pe aceasta ruta. Brusselsairlines zboara pe ruta Bucuresti Otopeni - Brussel, Blueair zboara pe ruta Bucuresti-Baneasa - Brussel, iar Wizzair pe ruta Bucuresti-Baneasa - Brussel-Charleroi. Se poate folosi oricare din ele, rezervati in functie de buget sau orele de aterizare.

Zboruri din Bucuresti la Lisabona

Blueair zboara pe rutaBucuresti-Baneasa - Lisabona si are de multe ori oferte, altfel pretul este destul de piperat. Nu recomandam aceasta ruta decat daca gasiti bilete ieftine, altfel folositi zboruri combinate. Cu toate ca nu pare, Lisabona este o destinatie in care se ajunge ieftin astfel. Va sugeram cateva rute, dintre cele mai uzitate: Bucuresti - Viena siViena - Lisabona cu Skyeurope. Este extrem de utila mai ales daca se potrivesc orele la dus. Cu ofertele de laSkyeurope de multe ori un dus costa putin. Alta variante excelenta este cu Easyjet, prin Milano, pe rutele Bucuresti-Otopeni - Milano Malpensa - Lisabona. Alte variante sunt prin Madrid, apoi Vueling pana la Lisabona. Oferta este excelenta si se poate combina dusul pe o ruta si intorsul pe o alta. Nu ezitati sa folositi motorul de cautare zboruri ieftine. Cazarile in Lisabona nu sunt ieftine, insa o atenta cautare poate salva bugetul. Portugalia trebuie trecuta pe lista de concedii neaparat, este o tara in care se traieste intens vara, iar distantele mici fac ca imbinarea intre ocean, istorie si distractie sa fie la cote maxime. Gasiti asadar orice va doriti intr-o atmosfera specifica, din sudul insorit cu statiuni pe 200 km de plaja pana in nord, cu vestitele Braga si Guimaraes. Si daca nu e destul, incercati Madeira, zborurile Easyjet din Lisabona sunt ieftine si reprezinta solutia ideala in acest caz.

Daca vreti o sugestie ne gasiti pe messenger la 1

Orice comentariu, sugestie sau parere este bine venita. Comentariile anonime sunt permise, dar vor fi moderate.
Toate drepturile rezervate.
Copyright © 2009 Hotfly.ro

fara sa rupa gura targului cu preturi mici, wizzair a afisat preturi pentru programul de vara. de asemenea, s-a suplimentat baza de la bucuresti cu o noua aeronava, ceea ce va permite introducerea unei destinatii noi si de a mari numarul de zboruri spre unele destinatii actuale

Cu 29 euro se zboara cu http://www.Airberlin.com la Viena, cumpara azi sau maine !

"Maratonul de Iarnă" TAROM continuă, în faza a II-a, cu destinaţiile BELGRAD, BUDAPESTA, SOFIA, SALONIC, LARNACA şi ATENA!

Biletele dus-întors pe aceste destinaţii, cumpărate în perioada 22 ianuarie - 07 februarie pot fi utilizate în perioada 01 - 07 februarie 2010 (data plecării este cuprinsă între 01 - 07 februarie 2010, iar perioada maximă de şedere este de 7 zile).

Bucureşti - Belgrad - Bucureşti = 91 EURO

Bucureşti - Budapesta - Bucureşti = 92 EURO

Bucureşti - Sofia - Bucureşti = 93 EURO

Bucureşti - Salonic - Bucureşti = 93 EURO

Bucureşti - Larnaca - Bucureşti = 110 EURO

Bucureşti - Atena - Bucureşti = 113 EURO

În prima fază a Maratonului de Iarnă Versiunea 2010 au intrat destinaţiile AMSTERDAM, SALZBURG, ZURICH, LONDRA şi LYON!

Biletele dus-întors pe aceste destinaţii pot fi cumpărate în perioada 16 ianuarie - 31 ianuarie 2010 şi pot fi utilizate în perioada 25 ianuarie - 31 ianuarie 2010 (data plecării este cuprinsă între 25 şi 31 ianuarie 2010, iar perioada maximă de şedere este de 7 zile).

Bucureşti - Amsterdam - Bucureşti = 96 EUR

Bucureşti - Salzburg - Bucureşti = 102 EUR

Bucureşti - Zurich - Bucureşti = 109 EUR

Bucureşti - Londra - Bucureşti = 111 EUR

Bucureşti - Lyon - Bucureşti = 116 EUR

http://www.wizzair.com/ are preturi excelente la bilete de avion in mai si iunie pe rutele:
Bucuresti - Barcelona 60 si 80 RON
Bucuresti - Brussel 60 si 60 RON
Bucuresti - Londra 80 RON
Bucuresti - Madrid 80 RON
Bucuresti - Milano 40 si 60 RON
Bucuresti - Roma 40 si 60 RON
Bucuresti - Venetia 60 RON

Pretul e pentru rutele dus. Verificati perioadele care va convin cu motorul din dreapta sau pe siteul Wizzair.

Cu zboruri in orase din Marea Britanie si nu numai !
Preturi pentru zboruri dus-intors cu toate taxele !
* Otopeni International (OTP) — Aberdeen (ABZ) £159
* Otopeni International (OTP) — Birmingham (BHX) £139
* Otopeni International (OTP) — Bristol (BRS) £129
* Otopeni International (OTP) — Cardiff (CWL) £129
* Otopeni International (OTP) — Edinburgh (EDI) £139
* Otopeni International (OTP) — Glasgow (GLA) £149
* Otopeni International (OTP) — Humberside (HUY) £159
* Otopeni International (OTP) — Leeds Bradford (LBA) £149
* Otopeni International (OTP) — London Heathrow (LHR) £129
* Otopeni International (OTP) — London City (LCY) £129
* Otopeni International (OTP) — Manchester (MAN) £139
* Otopeni International (OTP) — Newcastle (NCL) £139
* Otopeni International (OTP) — Norwich (NWI) £159
* Otopeni International (OTP) — Durham Tees Valley (MME) £159

Zborurile sunt in perioada martie - iunie. Rezervati aici !Flight Status

Distance Calculator

Flight Memory

Regimul de vize

Recent comments

Search